(FOTO) OVO NIJE REALNO, ALI TRANSFERMARKET JE LANSIRAO 11 BOMBI! EKIPA VREDNIJA OD MILIJARDU EVRA: Ovo je tim Njukasla, može li brutalnije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) OVO NIJE REALNO, ALI TRANSFERMARKET JE LANSIRAO 11 BOMBI! EKIPA VREDNIJA OD MILIJARDU EVRA: Ovo je tim Njukasla, može li brutalnije!

Specijalizovani sajt za cene fudbalera Transfermarkt ima i zvaničnu Instagram stranicu koju prati gotovo tri miliona ljudi, a na njoj je postavljena objava kako bi mogao u budućnosti da izgleda tim Njukasla.

Prema njihovim očekivanjima, na Sent Džejms Parku će se u skorijoj budućnosti skupiti sam krem svetskog fudbala, a ovako bi mogla da izgleda startna postava Svraka.

Oblak - Aleksander-Arnold, Van Dajk, De Liht, Robertson - Kante, De Brujne, Haverc - Mesi, Mbape, Ronaldo.

Ovih 11 fudbalera zajedno vrede 1.020.000.000 evra, dok na primer trenutna ekipa Njukasla ima ukupnu vrednost od 246.200.000 evra.

Naravno, niko ne veruje da će Njukasl odmah dovesti sve ove igrače (setite se da je Mančester sitiju trebalo nekoliko godina da se umeša u borbu za titulu), ali nema sumnje da će do kraja sledeće decenije biti ozbiljan kandidat za sve moguće trofeje

SD

Komentari