GALATA ZAPELA ZA GRUJIĆA, TERIM NEĆE ŽALITI NOVAC DA GA DOVEDE: Srbin na ceni, pitanje je šta će reći JIRGEN KLOP I REDSI!

    Podeli
  • GALATA ZAPELA ZA GRUJIĆA, TERIM NEĆE ŽALITI NOVAC DA GA DOVEDE: Srbin na ceni, pitanje je šta će reći JIRGEN KLOP I REDSI!

Turski Galatasaraj po svaku cenu želi da u svoje redove dovede Marka Grujia, fudbalera Liverpula koji je prošlu sezonu preveo na pozajmici u Herti! Na Grujićevom transferu insistira legenda Galate i turskog fudbala Fatih Terim, koji ne žali novac potreban za dovođenje srpskog veziste.

Podsetimo, Grujić ima ugovor sa Liverpulom do 2023. godine, ali teško će se vratiti na "Enfild". Najverovatnija opcija je prodaja Srbina ili nova pozajmica. Redsi za srpskog reprezentativca traže 20 miliona funti.

Turski mediji pišu da Fatih Terim smatra da bi Grujić bio ključno pojačanje za sledeću sezonu u kojoj će Galatasaraj igrati Ligu šampiona, ali I braniti titulu u Turskoj.

Da sve bude još interesantnije, Galatasaraj je pokušao da dovede Grujića dok je ovaj igrao za Crvenu zvezdu, ali je tada Liverpul bio brži i izdašniji,

Grujić je imao odličnu sezonu u Herti za koju je odigrao 22 meča, a dao je I pet golova. Srbina želi i Verder, ali će konačnu reč dati ipak Jirgen Klop.

Mediji

Komentari