HOĆE LI KLOP AMINOVATI GRUJIĆU DA OSTANE U BUNDESLIGI?! Srpski fudbaler i Herta žele da nastve zajedno, ali pitaju se Redsi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HOĆE LI KLOP AMINOVATI GRUJIĆU DA OSTANE U BUNDESLIGI?! Srpski fudbaler i Herta žele da nastve zajedno, ali pitaju se Redsi!

Srpski reprezentativac odlučio je da i naredne sezone nosi dres berlinskog kluba i ostalo je samo da tu želju aminuje i menadžer Liverpula Jirgen Klop

Mnogo je bilo zainteresovanih klubova za Marka Grujića, pobedu je na kraju odnela Herta. Mladi srpski vezista, prema saznanjima portala "Mozzart sport"odlučio je da karijeru nastavi u klubu iz Berlina i sada se samo čeka amin menadžera Liverpula Jirgena Klopa kako bi dogovor mogao da se ozvaniči.

Grujić je prošle sezone eksplodirao u dresu bundesligaša. Bio je jedan od najzapaženijih fudbalera Herte, čime je privukao pažnju mnogih klubova, a najuporniji u nameri da ga dobiju na jednogodišnju pozajmicu bili su Galatasaraj, Ajntraht i Atalanta, dok je Herta iz prikrajka čekala i dočekala izdanka Zvezdine omladinske škole.

Grujićevu odluku nije pokolebala ni promena trenera u berlinskom klubu, pa je posle razgovora s novim šefom Antom Čovićem, koji je kod klupskih čelnika insistirao na ostanku Srbina, odlučio da je za njegov dalji razvoj najbolje da ne menja sredinu.

Novosti.rs/Mozzartsport

Komentari