IBRA NEĆE U ITALIJU VEĆ U LIVERPUL, NEĆE MOĆI DA ODBIJE ANČELOTIJA! Šveđanina hoće i Napoli, Bolonja, Milan…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IBRA NEĆE U ITALIJU VEĆ U LIVERPUL, NEĆE MOĆI DA ODBIJE ANČELOTIJA! Šveđanina hoće i Napoli, Bolonja, Milan…

Novi menadžer Evertona Karlo Ančeloti rekao je na da će možda pozvati Zlatana Ibrahimovića u taj klub, ali da nije siguran kakve planove ima Šveđanin.

– Zlatan je moj dobar prijatelj. Završio je svoj period u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne znam kakav je njegov plan. Možda ću ga nazvati, ako želi da dodje u Liverpul da uživa, može to da uradi – rekao je je Ančeloti na konferenciji za medije, prenosi Skaj Sport.

Ančeloti je već sarađivao sa Ibrahimovićem u Pari Sen Žermenu. On je dodao da je ambicija koju Everton ima bila presudna kada je odlučivao gde će nastaviti svoju trenersku karijeru.

– Najveći faktori su ambicija i istorija koju ovaj klub ima, kao i atmosfera i navijači. Volim ambiciozne timove, koji žele da postignu veliki uspeh. Tereni za trening su fantastični, žele da naprave novi stadion i imaju plan za postizanje uspeha – rekao je Ančeloti.

Italijan je dodao i da je njegov san da odvede Everton na neku od čelnih pozicija u Premijer ligi. Everton je trenutno na 15. mestu sa 19 bodova. Italijan je potvrdio da će Dankan Ferguson, koji je privremeno vodio tim sa klupe, ostati u Evertonu.

– Razgovarao sam sa Dankanom posle utakmice s Arsenalom. On će biti u mom stručnom štabu, biće moj pomoćnik – zaklučio je Ančeloti.

Maxbetspport

Komentari