JA TEBI SRBINA, TI MENI HRVATA, PLUS JOŠ PO NEKI IGRAČ: Junajted i Inter na pragu velike razmene fudbalera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JA TEBI SRBINA, TI MENI HRVATA, PLUS JOŠ PO NEKI IGRAČ: Junajted i Inter na pragu velike razmene fudbalera!

Mančister Junajted i milanski Inter pokušavaju dogovoriti detalje velikog transfera u koji bi bilo uključeno po nekoliko igrača sa svake strane. Italijanski mediji otkrivaju kako je u moguću razmenu od prvih dana pregovora uključen i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić...

Iako je najveći deo pregovora između Junajteda i Intera ovvijen velom tajne, neki su detalji ipak 'procurili' jer previše je zainteresiranih strana uključeno u razgovore, a svi imaju i neki svoj dodatni motiv.

Prema navodima izvora bliskih Interu zna se kako su 'nerazzurri' odlučni u nameri da iz Junajteda dovedu belgijskog napadača Romelua Lukakua (26). Novi trener Intera Antonio Konte vidi ga kao zamenu za Maura Icardija, koji gotovo sigurno napušta San Siro... i Lukaku želi 'pobeći' s Old Trafforda, ali Mančistere za njega traži 70 miliona evra odštete, a Inter u ovom trenutku taj novac nema.

Zato su čelnici 'neroazura' smislili način kako da odrade posao, a da obje strane budu zadovoljne. Predlog je da United sa svoje strane u Inter pošalje već spomenutog Lukakua i srpskog reprezentativca Nemanju Matića (30), a u suprotnom bi smeru krenuli Radja Nainggolan (29) i Ivan Perišić (30)! Uz to bi Inter bio spreman Junajtedu platiti i oko 20 miliona evra kako bi obje strane bile 'na nuli'.

Trener Mančistera Ole Gunnar Solskjer navodno je spreman na takav posao, deo engleskih medija navodi kako se ionako želi rešiti Matića, koji nije zadovoljio njegova očekivanja, a i Lukaku već neko vreme nije zadovoljan svojim statusom na Old Traffordu i sam je zatražio da ga se stavi na transfer listu. U Interu bi se u isto vreme rešili Ivana Perišića koji je još u zimskom prelaznom roku želeo otići, imao je ponudu Arsenala, ali je njegov transfer stopiran, a on je gotovo mesec dana bio van ekipe i nije igrao utakmice.

Naingglan je pak prošlog leta stigao iz Rome, ali nije se snašao u redovima Intera i logično je da ga 'neroazzuri' žele prodati.

Kako god bilo, čini se da je ovo realna i poštena zamena. Hrvat za Srbina, pa uz to još po jedan sa svake strane, a i Junajted bi dobio najmanje 20 miliona evra gotovine.

Sport.ba

Komentari