JAGMA ZA GRUJIĆEM, hoće li ostati u Herti, preći u Ajntraht, ili Verder, ILI ĆE GA KLOP VRATITI NA ENFILD!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JAGMA ZA GRUJIĆEM, hoće li ostati u Herti, preći u Ajntraht, ili Verder, ILI ĆE GA KLOP VRATITI NA ENFILD!

Marko Grujić će po svemu sudeći i narednu sezonu igrati Bundesligu, ali ne u Herti! U svojim redovima žele ga Ajntraht iz Frankfurta I Verderniz Bremena.

Grujić koji je u Herti igrao kao pozajmljeni fudbaler u Berilnu je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal. Štaviše! Sjajnim partijama postao oslonac tima i sada može da bira gde će nastaviti karijeru.

O Grujićevoj sudbin pita se, međutim, i Liverpul i Jirgen Klop, jer bivšem fudbaleru Crvene Zvezde ugovor sa Redsima ističe 2023. Godine.

Da sve bude još bolje za Grujića, na Enfildu su planirali da od prodaje fudbalera ovog leta zarade oko 100.000.000 funti. Liverpul Marka neće prodati za cifru manju od 25.000.000 evra.

To je prevelik novac za Hertu, a Ajntraht i Verder to žele da iskoriste I dokopaju se sjajnog fudbalera.

Nemački mediji navode da Verder želi Grujića na dvogodišnju pozajmicu. Sličnu ideju imaju I u Frankfurtu pa ćemo narednih nedelja vcideti da li će se Grujić priključiti Kostiću i Gaćinoviću u Ajntrahtu ili Veljkoviću u Verderu.

Grujić u svakom slučaju čekaju razgovori sa Klopom I tek posle toga biće jasnija situacija oko njegovog transfera u neko od bundesligaških klubova, illi eventualnog povratka na Enfild.

Teleks.info/Mediji


Komentari