JUNAJTEDU HITNO TREBA NAPADAČ, KAVANI IH ODJAVIO, MANDŽUKA I MARTENS PREDALEKO! Solskjeru bira Slimani ili Igalo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTEDU HITNO TREBA NAPADAČ, KAVANI IH ODJAVIO, MANDŽUKA I MARTENS PREDALEKO! Solskjeru bira Slimani ili Igalo!

Vreme curi, a Mančester Junajtedu je htino potreban napadač posle povrede Markusa Rašforda.

Do kraja prelaznog roka je ostalo još pet dana, a Junajtev prioritet je vezista Brune Fernandeš iz Sportinga o čijem transferu pregovaraju već nedeljama i čekaju da Portugalci prihvate 60.000.000 evra od kojih se šestina odnosi na bonuse. Međutim, Sporting i dalje isnistira na cemni od 65.000.000 evra i makar 15.000.000 evra kroz bnuse.

A dok se lome koplja oko Fernandeša, Junajted radi i na drugom forntu u potrazi za golgeterom koji će zameniti povređenog Rašforda. Edinson Kavani nije opcija pošto je odbio Junajted uz reči da ide u Ateltiko. Čeka se zvanična ponuda Madriđana od 15.000.000 evra posle koje će PSŽ dati zeleno svetlo za transfer.

A Junajtedu je ostalo da traži druga rešenja za napad. Neke ranije želje poput Mandžukića ili Mertensa nisu otišle daleko u realizaciji jer je klub ipak procenio da su stari. Solskjerova želja Erling Haland je završio u Borusiji Dortmund a Musa Dembele iz Liona je preskup i nije na prodaju u ovom trenutku.

Po današnjoj situaciji, dve opcije su aktuelne za transfer do petka. Jedna je Islam Slimani koji je trenutno pozajmljen igrač Lestera u Monaku, ali je u poslednje vreme izgubio status startera i rado bi prešao na Old Traford. Junajtedu odgovara što bi mogao da ga dovede samo do kraja sezone, pa da ga vrati Lesteru ako ne zadovolji. Čeka se da se slože Lester i Monako, ali to ne bi trebalo da bude problem. Kao i da trener Solskjer aminuje dolazak igrača koji mu je ponuđen od uprave.

Druga opcija je slična priča. Odion Igalo je ponuđen Junajtedu preko agenata. Trenutno je član kineskog Šangaj Šenhue sa kojim ugovor na još godinu dana i jedva bi dočekao transfer na Old Traford i povratak u Premijer ligu gde je nekada blistao igrajući za Votford.

Mozzartsport

Komentari