JUVENTUS ČERUPA ČELZI, UZEĆE IM VILIANA I PEDRA I TO BEZ OBEŠTEĆENJA! Frank Lapmard ne može da spreči “akciju stare dame”!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • JUVENTUS ČERUPA ČELZI, UZEĆE IM VILIANA I PEDRA I TO BEZ OBEŠTEĆENJA! Frank Lapmard ne može da spreči “akciju stare dame”!

Na meti aktuelnog prvaka Italije Juventusa nalaze se dva igrača Čelzija Vilijan i Pedro. Obojici ugovor sa londonskim klubom ističe narednog leta, pa su od januara slobodni da pregovaraju sa ostalim timovima.

Kako prenose mediji u Italiji sportski direktor „stare dame“ Fabio Paratići obavesti je čelnike Čelsija da će započeti pregovore oko njihova dva igrača.

Vilijan je odavno na meti Juventusa, dok su interesovanje za Pedra pokazali u poslednjim nedeljama.

Juventus godinama unazad dovodi igrače bez obeštećenja, specijalizirali su se za takve transfere. Često im ti fudbaleri budu od velike koristi.

Torinski gigant je u prošlosti doveo dosta kvalitetnih igrača bez plaćanja obeštećenja. Pirlo, Pogba, Koman, Dani Alves, Evra, samo su neka imena koja su potpisala ugovor sa Juventusom. Prethodnog leta na ovaj način klub su pojačali Remzi, Džan i Rabio.

SC/Teleks.info

Komentari