JUVENTUS JE OTPISAO TRI IGRAČA, MISLI DA NA NJIMA UZME 100 MILIONA! Za njih nema mesta pored Ronalda, Pjanića, Dibale...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS JE OTPISAO TRI IGRAČA, MISLI DA NA NJIMA UZME 100 MILIONA! Za njih nema mesta pored Ronalda, Pjanića, Dibale...

Novi trener Italijanskog prvaka Mauricio Sarri precrtao je tri igrača, koji će gotovo izvesno promeniti sredinu, piše italijanski novinar i ekspert za prijelazni rok Danluka Di Marsio.

Prvi na "listi za odstrel" je mladi Mose Kin, koji je briljirao je u drugom delu prošle sezone, ali pored Ronalda, Mandžukića, Dibale, Daglasa Koste i Iiguaina za njega nema mesta u ofenzivnom delu. Žele ga Arsenal i Everton, a Juventus ga procenjuje na 30 miliona evra. Međutim, kako se radi o velikom talentu, "stara dama" ga se ne želi u potpunosti odreći, već uz prodaju zahteva i povratnu klauzulu po kojoj ga može vratiti u budućnosti.

Sledeći na spisku za odlazak je Blais Matuidi, koga juri Monako. Njegova cena je takođe 30 miliona evra, a dolaskom Ramzija i Rabioa, uz standardnog Pjanića, postalo je jasno da ni za njega nema mesta u veznom redu, a sledećeg leta je Evropsko prvenstvo na kojem želi igrati za Francusku, pa traži ekipu u kojoj će biti standardan.

Treći je Sami Kedira. Bivši igrač Reala je na meti Fenerbahčea, ali iskusni veznjak nigde ne žuri i čeka neku od ponuda jačih evropskih klubova.

Podsetimo, u Juventus su stigli Aaron Ramsi, Adrien Rabio, Luka Pelegrini i Matijas De Liht, a vratio se i Đanluiđi Bufon.

Sport.ba

Komentari