SARI ŠOKIRAO ITALIJU, ZADRŽAO I IGUAINA I MANDŽUKIĆA! Iz Juventusa odlaze Mata Perin, Sami Kedira, Moise Kin i Blaise Matuidi!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SARI ŠOKIRAO ITALIJU, ZADRŽAO I IGUAINA I MANDŽUKIĆA! Iz Juventusa odlaze Mata Perin, Sami Kedira, Moise Kin i Blaise Matuidi!

Trener Juventusa Mauricio Sari otpisao je prekobrojne fudbalere, ali na spisku nema dvojice koje su svi već videli u novim klubovima! Reč je o napadačima Gonzalu Iguainu i Mariju Mandžukiću!

"Staru damu" napuštaju Mata Perin, Sami Kedira, Moise Kin i Blaise Matuidi.

Mediji na "čizmi" pišu kako je veliko iznenađenje što na Sarijevom spisku nema Gonzala Iguaina, argentinskog napadača koji se nakon godinu dana posudbe u Milanu i Čelsiju vratio u Torino. Sari je očigledno ubedio rukovodstvo Juventusa da mu Iguain treba, iako je na njegovo mesto trebalo da dođe Mauro Ikardi.

Iznenađenje je i što na transfer listi nije i Marijo Mandžukić, koji se prethodnih dana povezivao s odlaskom u Borussiju Dortmund.

Kako god bilo, Perin bi trebalo da ode u Benfiku, a Kin u Arsenal ili Barselonu. Matuidi je na pragu Monaka, a za Kediru još nije stigla niti jedna službena ponuda u klub.

Podsetimo, Juventus je u ovom prelaznom roku potrošio 150 miliona evra, a dovedeni su Matijas de Liht, Kristijan Romero, Luka Pelegrini, Merih Demiral, Aron Remsi, Đanluiđi Buffon i Adrien Rabio.

Teleks.info

Komentari