KLOP: DA SU MENI NAPRAVILI ONO ŠTO SU TRENERU SALZBURGA NAPUSTIO BIH LIVERPUL! Nemac ne trpi špijuniranje, niti tajno snimanje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP: DA SU MENI NAPRAVILI ONO ŠTO SU TRENERU SALZBURGA NAPUSTIO BIH LIVERPUL! Nemac ne trpi špijuniranje, niti tajno snimanje!

Red Bul Salzburg odigrao je neverovatnu utakmicu na Enfildu u 2. kolu Lige šampiona. Prvak Austrije i hit Lige prvaka ove sezone protiv prvaka Evrope nakon pola sata igre gubio je 3:0. Mnogi su na društvenim mrežama u tom trenutku bili sigurni kako se Salzburgu sprema katastrofa, no dogodilo se nešto sasvim suprotno.

Austrijanci su zaigrali na sve ili ništa, krenuli su u napad i stigli su do 3:3. Jedna pogreška na kraju susreta uzela im je bod, ali su svejedno oduševili fudbalsku Evropu.

Dva dana nakon utakmice Salzburg je na svoem YouTube kanalu objavio energičan govor zanimljivog trenera Džesija Marša kojim je motivisao svoj tim na poluvremenu, a ta je snimka postala viralan hit.

Ipak, nisu svi oduševljeni tim videom. Klop je dao zanimljiv odgovor što bi bilo kad bi njega snimali u takvoj situaciji.

"Da su me iz Liverpula snimali u takvoj situaciji, otišao bih iz kluba", kratko je prokomentarisao Klop.

Evo kakav je govor održao Marš na poluvremenu meča protiv redsa, a zašto Klop misli das u se u Salzburgu ogrešili o svog treneraČ

"Koliko ste prekršaja napravili? Dva? Tri? Ovo nije neka prijateljska utakmica, nego j*bena Liga šampiona. Igrate s previše respekta prema njima. U svakom kontaktu, u svakom faulu, na svakoj lopti imate previše respekta. Oni su dobri, ali ne možete tako mlako igrati. Dajte malo fajta, malo energije, uvalite neki lakat. Pokažite im ko ste", govorio je Amerikanac mešajući engleski i nemački.


Index.hr/Teleks.info

Komentari