KRAJ SPEKULACIJA! ZIDAN O LUKI JOVIĆU, OVO JE PLAN ZA NJEGA! Bila je ovo komplikovana godina za njega, ali videćemo ga sledeće sezone!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ SPEKULACIJA! ZIDAN O LUKI JOVIĆU, OVO JE PLAN ZA NJEGA! Bila je ovo komplikovana godina za njega, ali videćemo ga sledeće sezone!

Luka Jović završio je u nedelju svoju prvu sezonu u Realu, u kojoj jeste osvojio titulu, ali i prošao mnoge stvari koje bi sigurno hteo da zaboravi.

Mladi srpski napadač nastupio je na 26 utakmica za "kraljevski klub", dao dva gola uz dve asistencije, a pored toga prolazio i kroz probleme sa zakonom u Srbiji tokom vanrednog stanja, kao i kroz oporavak od povrede članka, koju je nezvanično zadobio kod kuće u vreme karantina.

U nedelju, nakon poslednje ligaške utakmice 2019/20, u kojoj je umalo skrivio penal, trener Reala Zinedin Zidan govorio je i o srpskom špicu.

"Jović je mlad i talentovan fudbaler. Bila je ovo komplikovana godina za njega, ali videćemo ga sledeće sezone", rekao je on.

Zidan je tako još jednom potvrdio da ima plan da pruži šansu Joviću i u takmičarskoj 2020/21, a na Luki je da ne ponovi greške iz ove i da ponovo bude fokusiran samo na fudbal i na svoje obaveze.

A u Ajntrahtu je pokazao kakav je igrač kada tako pristupa svom poslu.

Mondo


Komentari