KREĆE RAT, SITI OPTUŽIO PSŽ DA IM JE SMESTIO KAZNU UEFA, SUMNJJU I NA BAJERN I REAL! Potvrđeno pisanje Teleks.info, reč je o obračunu Katara i Saudi Arabije, TAČNIJE DVE KRALJEVSKE PORODICE!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KREĆE RAT, SITI OPTUŽIO PSŽ DA IM JE SMESTIO KAZNU UEFA, SUMNJJU I NA BAJERN I REAL! Potvrđeno pisanje Teleks.info, reč je o obračunu Katara i Saudi Arabije, TAČNIJE DVE KRALJEVSKE PORODICE!

Prema informacijama iz Sitija, u klubu ozbiljno sumnjaju da iza kazne o zabrani učesća u evropskim takmičenjima stoji nekoliko klubova koji žele da ih "sklone sa puta". Naime, vlasnici veruju da je u pitanju i politika, da je ovo početak obračuna sa Emiraćanima, a da iza svega stoji Katar, ali i klubovi koji imaju svoje interese.

Jasno, PSŽ je prvi "osumnjičeni", oni su na neki način radili isto što i Siti, oslođeni su optužbi, a njihov prvi čovek Naser Al-Kelaifi je u izvršnom komitetu UEFA i to kao jedan od predstavnika asocijacije klubova.

Ali, koji ostali klubovi stoje iza "nameštanja igre" Sitiju?

U pitanju su Bajern i Real, ali i navodno konkurencija u Engleskoj koja će najviše profitirati od eventualne kazne. Navijači su čvrsto uz klub. Oni smatraju da je fudbalska "aristokratija" Evrope, ujedinjena u tome da spreči Siti da zavlada evropskim fudbalom, ali i kažu da će ostati uz klub i da ih niko neće podeliti.

Podsetimo, Iza Građana stoji moćna kraljevska dinastija Ujedinjenih Arapskih Emirata, a iza PSŽ kraljevska porodica podjednako bogatog Katara. Te dve finansijski moćne države nisu u dobrim odnosima.

Ako Siti bude teško kažnjen, a PSŽ prođe neokrznut, može se pretpostaviti kako će Katarani reagirati. Već se spekuliše da poseduju neke kompromitirajuće informacije o ostalim klubovima koje bi mogli izvući na videlo.

Teško je predvideti kakve bi bile implikacije. Puno toga će se odigrati iza kulisa.

Mediji/Teleks.info


Komentari