MESI JASAN, NE TREBA NAM NEJMAR, DOVEDITE ALABU! Prva zvezda Barse šokirla bišeg saigrača, ali i upravu Katalonaca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI JASAN, NE TREBA NAM NEJMAR, DOVEDITE ALABU! Prva zvezda Barse šokirla bišeg saigrača, ali i upravu Katalonaca!

Prve zvezda Barselone Lionel Messi zatražio je od uprave kluba da odustanu od dovođenja njegovog bivšeg suigrača Nejmara iz PSŽ i da umesto Brazilca dovedu Davida Alabu iz Bajerna, piše španski Diario GOL!

Saga Nejmar očigledno je dosadila i Mesiju pa je posvaetovao sportski sector Katalonaca da ekipi treba pojačanje na levom beku, poziciji na kojoj imaju samo Jordija Albu. Alaba, posred toga, može da igrati i dosta ofanzivnije, u veznom redu, kao i na levom krilu.

Reprezentativac Austrije ima samo još godinu dana ugovora sa Bavarcima i Mesi smatra da je sada idealna prilika da ga se dovede.

S druge strane, sapunica “Nejmar” ne prestaje. Brazilac je upravi kluba i treneru jasno stavio do znanja da želi napustiti Park prinčeva do kraja letnog prelaznog roka.

Barselona slovi kao favorit za njegovo dovođenje, ali najveći problem im predstavlja cifra od 222 miliona evra koliko PSŽ traži, a pritom ne želi da u posao uključi razmenu igrača.

Poslednjih dana pojavila se informacija da bi Nejmar mogao i u Juventus, a od ranije je za njega zainteresovan i Real Madrid.

Teleks.info


Komentari