MURINJO KRENUO PO MILENKOVIĆA, ČEKA SE RAEKACIJA KLOPA I SOLSKJERA! Rat velikana za srpskog štopera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO KRENUO PO MILENKOVIĆA, ČEKA SE RAEKACIJA KLOPA I SOLSKJERA! Rat velikana za srpskog štopera!

Štoper Fjorentine i srpske reprezentacije Nikola Milenković biće jedan od najtraženijih fudbalera u letnjem prelaznom roku, a glavni favorit za njegovo dovođenje je Totenhem.

Milenković, 23-godišnjak koji može da igra i na poziciji štopera i na poziciji desnog beka, još nije sa klubom iz Firence produžio ugovor koji mu traje još godinu dana. Planira da napusti Italiju, a menadžer Totenhema Žoze Murinjo rado bi ga video u svom timu.

"Kalčomerkato" navodi da se Totenhem za Milenkovića bori sa Mančester junajtedom i Liverpulom. Zanimljivo, Murinjo je našeg defanzivca pokušao da dovede i 2018. godine dok je bio menadžer Junajteda, ali je Fjorentina tada odbila sve ponude.

Murinjo ove sezone ima velikih problema u obrani i nikako ne uspeva da složi tandem štopera koji će duži period da pruža dobre partije. Pokušavao je s Davinsonom Sančezom, Erikom Dajerom, Tobijem Aldervejreldom, Džoom Rodonom...

Da podsetimo, Milenković je u Firencu stigao u leto 2017. godine za pet miliona evra iz Partizana. Fjorentina je za njega tražila više od 50 milona evra pre godinu dana. Ove sezone je odigrao 27 utakmica i postigao tri gola. Ukupno je za italijanski klub odigrao 123 utakmice i bio strelac 11 puta. Za reprezentaciju Srbije do sada je nastupio na 26 utakmica.

Direktno


Komentari