MURINJO VEĆ NAŠAO NOVI POSAO, NIJE DUGO BIO U PENZIJI POSLE OTKAZA U TOTENHEMU! Za Tajms otkrio gde će raditi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO VEĆ NAŠAO NOVI POSAO, NIJE DUGO BIO U PENZIJI POSLE OTKAZA U TOTENHEMU! Za Tajms otkrio gde će raditi!

Žoze Murinjo je nedavno završio misiju u Totenhemu, ali uskoro će početi sa novim izazovom.

Doduše ne kao trener, već kao novinar, pošto će na Evro 2020 raditi kao novinar, kolumnista i komentator za "San" i "TalkSport".

U intervjuu za Tajms, Portugalac je pričao o novom zadatku.

"Uživam u tome da budem medijski analitičar, jer mislim da mogu da napravim razliku. Ne želim publiku, nije to moj posao, drugi moraju da idu u drugom pravcu ili da budu ekstremni ili agresivni da bi se dokazali. Ja imam dve perspektive. Prvo, po meni, otkako sam bez posla, na raspustu sam i poznajem ljude. Druga stvar je da služim fudbalu, kažem ono što mislim bez ikakve agende", kaže Murinjo.

Uskoro će biti u Londonu odigran revanš meč polufinala Lige šampiona između Čelsija i Reala, njegovih bivših klubova.

"Oba kluba jako poštujem, radio sam tamo. Ako igra neki od mojih bivših klubova, obično sam uz njih, jer imam konekciju sa ljudima i navijačima. Ukoliko Real igra protiv nekog tima koji mi ne znači ništa, za koga navijam da pobedi? Pa za Real Madrid. Ali šta je sad kad igraju sa Čelsijem, u polufinalu? Da li su tamo isti ljudi koji su tu i kada sam ja bio? Isti predsednik, vlasnik?", ostao je zagonetan Murinjo.

Pričao je i o napadačima koje je trenirao.

"Kako sada igra Hari Kejn, te njegove kretnje... Pitate se kad sam imao napadača koji je radio što i on? Bio je to Benzema u realu. Drogba nije, Ibrahimović nije bio takav, Lukaku takođe", zaključio je Murinjo.

B92.net

Komentari