OGAVNO! SVAĐAJU SE PREKO MRTVOG SALE! Kardif neće da plati šest miliona evra na konto transfera tragično nastaradalog Argentinca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OGAVNO! SVAĐAJU SE PREKO MRTVOG SALE! Kardif neće da plati šest miliona evra na konto transfera tragično nastaradalog Argentinca!

Fudbalski klub Kardif mogao bi da bude kažnjen zabranom transfera u naredna tri prelazna roka, pošto ne želi da plati iznos od šest miliona evra na konto transfera tragično nastaradalog Emilijana Sale.

Sala je prešao iz Nanta u Kardif u transferu vrednom 18 miliona evra, a nedavno je Fifa naložila klubu iz Velsa da plati Francuzima vrednost prve rate od šest miliona evropskih novčanica.

Velški klub ne želi da se pomiri sa takvom odlukom, pa je najavio i zvaničnu žalbu Sudu za sportsku arbitražu, dok Fifa sprema zabranu transfera u naredna tri prelazna roka, ukoliko Kardif ne isplati Nantu predviđenu sumu.

Argentinski napadač nastraao je u avionskoj nesreći, dok je iz Nanta leteo ka Velsu, zbog čega član engleskog Čempionšipa smatra da transfer fudbalera nije do kraja završen.


S druge strane, stav Fife je da je Fudbalska asocijacija Velsa odradila sve poslove koji su neophodni za transfer, dva sata pre Salinog kobnog leta, kao i da je fudbaler zvanično postao član Kardifa.

RTS/Teleks.info

Komentari