PREMIJER LIGA SE VIŠE NE SME IGRATI, TRENERI POSLALI JASAN ZAHTEV! Ovo je prešllo sve granice, fudbal u Engleskoj mora stati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PREMIJER LIGA SE VIŠE NE SME IGRATI, TRENERI POSLALI JASAN ZAHTEV! Ovo je prešllo sve granice, fudbal u Engleskoj mora stati!

Meč Premijer lige između Totenhema i Lestera otkazan je sedam sati pre zakazanog početka zbog izbijanja virusa korona u oba kluba.

U Španiji korona je napravila pravi haos u Realu, a klub kojije verovatno najgore pogođen u celoj Evropi je Brentford. U tom klubu je čak 13 ljudi zaraženo i trener Tomas Frank je apelovao da se svi mečevi odlože.

"Broj zaraženih virusom korona raste u svim klubovima Premijer lige i zbog toga svi imaju probleme. Trebalo bi odložiti celo kolo ovog vikenda i Liga kup i to bi svima dalo barem nedelju dana da se raščisti situacija i prekine ovaj lanac. Tako bismo osigurali da se program utakmica na "boksing dej" odvija po planu", izjavio je Tomas Frank.

On je naglasio da je bio u kontaktu sa drugim trenerima u Premijer ligi i da se svi slažu sa njim.

"Ova omikron varijanta virusa korona širi se svetom poput požara i moramo da uradimo sve što možemo da bismo se zaštitili. Možemo puno da učinimo ako zatvorimo trening centre na četiri ili pet dana i onda možemo da nastavimo sa radom", rekao je Frank.

Mondo

Komentari