RIO FERDINAND ŽESTOKO ISPROZIVAO MATIĆA! Gospodine, molim vas potrčite za loptom! LEGENDA TEŠKO PODNELA ŠAMAR OD ŠEFILDA!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • RIO FERDINAND ŽESTOKO ISPROZIVAO MATIĆA! Gospodine, molim vas potrčite za loptom! LEGENDA TEŠKO PODNELA ŠAMAR OD ŠEFILDA!

Mančister junajted definitivno nije ekipa za velika dela. Činilo se “đavolima” da mogu kao u vreme Aleksa Fergusona, ali Šefild ih je vratio na fabrička podešavanja.

Prokockali su kući bodove protiv fenjeraša, ekipe koja do sinoć nije znala za pobedu na strani. Mnogima je to teško palo, a naročito nekadašnjem kapitenu Junajteda Riu Ferdinandu (42), sada fudbalskpm analitičaru.

On je pratio meč u studiju i ironično komentarisao reakcije dvojice igrača "crvenih đavola" u trenutku postizanja pobedonosnog gola gostiju.

"Marsijale, molim te trči do njega, MOLIM TE!", rekao je on,

"Gospodine Matiću, molim vas izađite na loptu", dodao je legendarni as.

I zaista, njegova ljutnja bila je razumljiva, jer je Junajted napravio neverovatan kiks i svakako nedopustiv ako planira da se umeša u borbu za titulu.

"Mančester siti sinoć je igrao protiv Vest Broma i pobedio 5:0. Poslao ih je u krevet i poslao im poruku - 'Mi smo ekipa sa vrha tabele'. Mančester junajted mora posle toga da odgovori. Ako hoće da budu konkurent za titulu, onda u ovim utakmicama moraju da se 'pojave' i da igraju najbolje što mogu. Nije bitno ko je rival - tim sa vrha ili sa dna tabele", rekao je Ferdinand komentarišući poraz.

Ferdinand zna gde leži problem u timu Ole Gunara Solskjera...

"Prošli meč igrali su protiv Liverpula i odigrali izvrsno. Sada su igrali protiv 'fenjeraša' tabele, Šefild junajteda i podbacili. Na momente su izgledali beživotno. To je nekonstantnost kojom se ne osvaja liga. To pričamo mesecima unazad. Da nekonstantnost pojedinaca 'koči' ovaj tim. Mislili smo da smo završili sa tim, ali taj problem je i dalje tu", dodao je on.

Novosti.rs

Komentari