SADIK ĆE IGRATI DERBI NA DRUGOJ STRANI, POTPISUJE ZA NAJVEĆEG RIVALA?! Novi fudbalski rat mogu da spreče Napoli i Lil, HOĆE LI SE UMEŠATI?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • SADIK ĆE IGRATI DERBI NA DRUGOJ STRANI, POTPISUJE ZA NAJVEĆEG RIVALA?! Novi fudbalski rat mogu da spreče Napoli i Lil, HOĆE LI SE UMEŠATI?!

Nigerijski napadač i jedan od najboljih igrača Partizana prošle sezone blizu je prelaska u redove Seltika, lutog rivala Glazgov Rendžersa za koje je Sadik već igrao 2018. godine. Izgleda da je odlučio da vidi kako je to igrati škotski derbi na drugoj strani.

- Prema našim podacima ima jedan igrač koji nastupa u Srbiji i poklapa se 90,2 odsto sa Eduarom. Ima veoma slične performanse kao Eduar, ali je u karijeri već igrao za Rendžers, verovatno baš nije relano da bi ga Seltik kupio - istakao je Slavador Karmona, direktor platforme koja obradom statističkih parametara procenjuje mogućnosti fudbalera, prenosi "Mozzartsport".

Pored Seltika za Sadika su zainteresovani i Napoli kao i Lil, ali nekoliko Bundesligaša, a još jedan problem oko transfera Nigerijca u Škotsku mogao bi da predstavlja i veliko rivalstvo zeleno-beli i Rendžersa, za koje je kako smo već naveli Sadika upisao nekoliko nastupa!

SD

Komentari