SANE U BAJERNU, SITI PRIHVATIO PONUDU, TRANSFER JE 90 MILIONA! Građanin postaje Ojarzabal iz Sosijedada?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SANE U BAJERNU, SITI PRIHVATIO PONUDU, TRANSFER JE 90 MILIONA! Građanin postaje Ojarzabal iz Sosijedada?!

Nemački mediji tvrde da je Bajern poslao ponudu, novu, poboljšanu za Leroja Sanea. Suma je 90 miliona evra, a navodno je Siti dozvolio igraču da pregovara sa Bavarcima.

Da li to znači da će prihvatiti ponudu? Po svemu sudeći hoće jer Sane ne želi da potpiše novi ugovor, a nezadovoljan je minutažom.

Gvardiola želi da se posao završi što pre, kako bi našao zamenu, Ojarzabal iz Sosijedada je prva meta, koštao bi 75 miliona evra. Ipak, moguće je da "Građani" i ne dovedu nikoga na Saneovo mesto jer već imaju dovoljan broj igrača po bokovima u ofanzivi.

Prioritet je da se završe pregovori oko Kansela, Mendeš i Ćiki Begristajn pokušavaju da završe posao, Siti je ponudio 50, Italijani traže 60 miliona evra.

Inače, ako prodaju Sanea, "Građani" će srušiti rekord, naime oni su do sada za najveći novac prodali Ikenača i Negreda, za po 30 miliona.

Što se Bajerna tiče i za bi ovo bila rekordna kupovina, platili su ovog leta Ernadeza Atletiku za 80 miliona, pre toga Korentin Toliso je doveden za duplo manju sumu.

Sportske.net

Komentari