SIMEONEU PUKAO FILM, DOVODI DVA BRUTALNA POJAČANJA U ATLETIKO! Prvo je iz Brazila, a drugo velika zvezda PSŽ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SIMEONEU PUKAO FILM, DOVODI DVA BRUTALNA POJAČANJA U ATLETIKO! Prvo je iz Brazila, a drugo velika zvezda PSŽ!

Prema tvrđenju "Marke" prvo pojačanje je završeno. U pitanju je igrač Atletika, ali Paranensea, Bruno Gimareš. Brazilac će u januaru stići u Madrid, njegov transfer bi trebalo da iznosi tridesetak miliona evra.

Odbio je novi ugovor sa sadašnjim timom, u pitanju je 22-godišnji vezista koji je zaradio mnogo pohvala u Južnoj Americi.

Ove sezone je dao četiri gola i imao tri asistencije u 35 mečeva, radi se o igraču po "Ćolovom" ukusu, veoma je pokretljiv, borben, pratili su ga Čelsi, Porto i Benfika, ali njegov advokat je već postigao dogovor sa "Jorgandžijama".

Sve su olakšali dobri odnosi klubova, iz Paranensea je u redove Madriđana prošlog leta stigao levi bek Renan Lodi.

Drugo pojačanje Atletika je zvučnije, pokušavaju da ga dovedu već na zimu, a sigurno je da će najkasnije na leto zaigrati na "Vandi Metropolitano".

U pitanju je, pogađate, Edinson Kavani, želi da ostane u Evropi, iako ima fantastične ponude iz MLS i Azije. On veruje da može još da igra na vrhunskom nivou, "El Matadoru" ističe ugovor u junu.

Atletiko pokušava da ga dovede već ove zime, da plati neko manje obeštećenje Parižanima, ali za sada je to neizvesno jer ne mogu da prodaju povređenog Koštu, koga želi Flamengo.

Recimo i to da je Tuhel, trener PSŽ rekao da je Kavanijeva situacija "tužna", zaslužuje da igra, ali pored Mbapea i Ikardija jasno da ne može da bude standardan.

Sportske.net/Teleks.info

Komentari