STVAR JE JASNA, MESI UNIŠTIO KUTINJA U BARSI! Hoće li Brazilac dobiti drugu šansu na Kamp Nou ili mu sledi povratak u Premijer ligu?!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • STVAR JE JASNA, MESI UNIŠTIO KUTINJA U BARSI! Hoće li Brazilac dobiti drugu šansu na Kamp Nou ili mu sledi povratak u Premijer ligu?!

Brazilac Kutinjo će ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja Barselone.

Katalonci su pre dve godine za ofanzivnog vezistu platili Liverpulu 160.000.000 evra. Međutim, sa 21 golom na 76 nastupa nije ni približno opravdao očekivanja i ogroman novac uložen u njegov transfer.

Barselona ga je letos poslala na pozajmicu u Bajern gde je dao 9 golova na 32 meča, ali je njegova budućnost i dalje neizvesna.

Dok se spekuliše o povratku u Premijer ligu, mnogi smatraju da je zaslužio drugu šansu na Kamp Nou, jer nije adekvatno iskorišćen njegov potencijal.

"Kutinjo je igrač koji je bio zadužen za sve akcije Liverpula. U Barseloni je to drugačije jer tu ulogu ima Mesi. Vidite da je to jedna mašina koji odlično funkcioniše, ali se Kutinjo u to nije uklopio. Navikao je da lopta ide najviše ka njemu, ali zbog Mesija to u Barsi nije moguće. On je najbolje igrao u periodu dok je Mesi bio povređen. Kutinjo je sjajan igrač, ali jednostavno ne uklapa se u igru Barselone i to je jedini problem", rekao je Ronald de Bur.

B92.net

Komentari