TAVEZ SPASAVA JUNAJTED, ARGENTINAC POSLE 11 GODINA PONOVO OBLAČI DRES ĐAVOLA! Karlos zna kako se osvajaju trofeji i šta je Mančister!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAVEZ SPASAVA JUNAJTED, ARGENTINAC POSLE 11 GODINA PONOVO OBLAČI DRES ĐAVOLA! Karlos zna kako se osvajaju trofeji i šta je Mančister!

Argentinski fudbaler Karlos Tevez mogao bi posle 11 godina ponovo da obuče dres Mančester junajteda, prenosi italijanski Tutosport.

Junajted je želi da dovede 35-godišnjeg igrača Boke Juniors na pozajmicu do kraja sezone, kao zamenu za povređenog Markusa Rašforda.

Argentinac je na "Old Traford" došao 2007. godine na pozajmicu iz Vest Hema, a sa "crvenim đavolima" do 2009. godine osvojio dve titule u Premijer ligi i jednu Ligu šampiona.

Na te kraju sezone karijeru je odlučio da nastavi u ekipi gradskog rivala Sitija, gde je takođe uzeo šampionsku titulu i FA Kup, a na leto 2013. godine otišao je u torinski Juventus.

Kasnije je po drugi put u karijeri obukao dres Boke Juniros, a bio je i igrač Šangaj Šenhua iz kojeg je u junu 2018. godine po treći put otišao u Boku.

Teleks.info/Tanjug

Komentari