(VIDEO) BARSA RASTURILA VALENSIJU, REAL SE PROVUKOA NA BERNABEUU, PRVI PORAZ ATLETIKA! Primera sve interesantnija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BARSA RASTURILA VALENSIJU, REAL SE PROVUKOA NA BERNABEUU, PRVI PORAZ ATLETIKA! Primera sve interesantnija!

Fudbaleri Barselone su dočekali Valensiju u 4. kolu španske LaLige i slavili ubedljivim rezultatom 5:2.

Aktuelni šampion Španije je u prva tri kola ostvario po jednu pobedu, remi i poraz i bilo je veoma važno da se na "Nou Kampu" vrate na pobednički kolosek.

Protivnik je bila ekipa Valensije, a Fati ih je već u drugom minutu "častio" golom, da bi Frenki de Jong pojačao prednost na 2:0 samo pet minuta kasnije.

Uspela je Valensija da odgovori. Bilo im je potrebno 20 minuta da se oporave od blickriga Barselone i francuski napadač Kevin Gameiro uspeva da donese radost navijačima "slepih miševa".

Ovim rezultatom se otišlo na "veliki odmor", a po povratku na teren, fudbaleri Barselone su bili fenomenalni. Prvo je Đerar Pike u 51. minutu povisio na 3:1, da bi Luis Suares, popularni "Pistolero" još dva puta zatresao mrežu Valensije za ubedljivih 5:1.

Ovo ipak nije bio konačan rezultat, pošto je Maksimiliano Gomes u drugom minutu sudijske nadoknade matirao ter Štegena i postavio konačnih Barselona 5, Valensija 2.

Fudbaleri Real Madrida zabeležili su trijumf protiv Levantea sa 3:2. Real je imao sve u svojim rukama, a onda umalo ispustio pobedu pred navijačima na "Santjago Bernabeu".

Srpski golgeter Luka Jović nije dobio priliku u prvoj postavi, te je ušao kao zamena u 83. minutu, dok je bez učinka debitovao Eden Azar.

Ekipa Zinedina Zidana bila je konkretna u prvom poluvremenu i imala ogromnih 3:0.

Strelac prvog gola bio je Benzema u 31. minutu, a šest minuta kasnije ponovo je bio u centru pažnje. Na 3:0 povisio je Kasemiro u 40.

Loše izdanje u prvih 45 minuta nije uticalo na goste. Fudbaleri Levantea su u nastavku dva puta šutnuli u okvir gola Tiba Kurtoe i dva puta bili precizni.

Reprezentativac Srbije u 83. minutu zamenio strelca dva gola Karima Benzemu, ali za kratak period na terenu nije uspeo da se istakne.

S druge strane, fudbaleri Atletiko Madrida doživeli su prvi poraz u sezoni, posle uvodna tri trijumfa, pošto je bolji od njih bio Real Sosijedad u Baskiji sa 2:0.

Sosijedad je na debiju na renoviranoj Anoeti (skinuta atletska staza i proširen kapacitet) do velika tri boda stigao golovima u drugom poluvremenu i to u razmaku od tri minuta.

Martin Odegor je u 58. udarcem iz šesnaesterca doveo domaće u vođstvo, pošto se lopta odbila od noge Stefana Savića i prevarila Jana Oblaka, da bi u 61. Načo Monreal postavio konačan rezultat.

Povratnik u Baskiju je natrčao na odbijenu loptu i sa pet metara je zakucao u mrežu.

Atletiko, uprkos porazu, ostaje na prvom mestu sa devet bodova i jedino Sevilja, koja ima sedam, može da ga ugrozi ukoliko slavi u svom duelu u nedelju.

Sosijedad je peti sa sedam bodova.

LaLiga, četvrto kolo:

subota:

Real Madrid – Levante 3:2 (3:0)

(Benzema 31, 37; Kasemiro 40 -- Majoral 49, Melero 75)

Leganes – Viljareal 0:3 (0:2)

(Moreno 26, 90+3, Silva 39ag)

Real Sosijedad – Atletiko Madrid 2:0 (0:0)

(Odengard 58, Naćo 61)

Barselona – Valensija 5:1 (2:1)

(Fati 2, de Jong 7, Pike 51, Suares 61, 81 – Gameiro 27, Gomes 90+2)

nedelja:

12.00 Eibar – Espanjol

14.00 Alaves – Sevilja

16.00 Selta – Granada

18.30 Valjadolid – Sevilja

21.00 Betis Hetafe

Teleks.info/Mediji

Komentari