(VIDEO) MBAPE OTERAO NEJMARA SA PROSLAVE PSŽ TROFEJA! Brutalna scena pokazuje da Brazilac nema šta da traži u PSŽ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MBAPE OTERAO NEJMARA SA PROSLAVE PSŽ TROFEJA! Brutalna scena pokazuje da Brazilac nema šta da traži u PSŽ!

PSŽ je pobedio Rens 2:1 I osvojio francuski superkup, ali je meč i potom proslavu Parižana obeležio Nejmar!

Nejmar, prema očekivanjima, nije igrao. On trenira sam i čeka odlazak iz francuskog kluba. Koliko je loš odnos Nejmara i PSŽ, kao I da je skroz izvan ekipe pokazuju i situacije za vreme proslave trofeja.

Dok su se svi igrači PSŽ veselili s peharom u rukama, Nejmar je usamljeno stajao sa strane. Prišao mu je potom Talijan Marco Verati i zagrlio ga te približio ostatku saigrača kako bi se uključio u proslavu.

Međutim, prilikom zajedničkog fotografisanja PSŽ-ovaca, Kilian Mbape je uzeo Brazilca za ruku i maknuo ga sa strane kako se ovaj ne bi našao na pobedničkoj fotografiji iako su nekoliko trenutaka ranije bili zagrljeni.

Najskupljem igraču svih vremena je prekipelo, to se zna već dugo vremena.

Više ne želi ni razgovarati s predstavnicima PSŽ jer im nema što reći. Sve je jasno, Brazilac po svaku cenu želi napustiti Pariz i vratiti se u Barselonu, piše katalonski Sport u tekstu pod naslovom "Nejmar - PSŽ: Totalni rat za odlazak u Barselonu."

Ako nekog to upšte i zanima utakmica je odigrana u kineskom Shenzenu, Rens je vodio golom Hunoua od 13. minute da bi Mbape u 57. minuti izjednačio, a Di Maria u 73. minuti postavio konačan rezultat.

Index/Teleks.info

Komentari