(VIDEO) MONTELA ODŠEVLJEN VLAHOVIĆEM! Taj mali biće veliki igrač, čim je prihvatio loptu i krenuo u trk, znao sam da će dati gol!

    Podeli
  • (VIDEO) MONTELA ODŠEVLJEN VLAHOVIĆEM! Taj mali biće veliki igrač, čim je prihvatio loptu i krenuo u trk, znao sam da će dati gol!

Jedan od junaka fudbalskog vikenda na “čizmi” je Dušan Vlahović. Srpski tinejdžer je golom u nadoknadi na meču njegove Fjorentine i Intera doneo izjednačenje i tako “pomogao” Juventusu da na tabeli sustigne “neroazure”. Vlahović je pretrčao 50 metara i sačuvao dovoljno snage i koncentracije da divnim udarcem zatrese mrežu.

Njegov potez oduševio je i trenera “viole” Vinćenca Montelu, nekada sjajnog napadača.

– Čim je prihvatio loptu i krenuo u trk, znao sam da će dati gol. Ukoliko nastavi da vredno radi, taj mali će da postigne mnogo u karijeri. Još prošle sezone je zaslužio moje poverenje, ali ponekad možda od njega očekujemo više nego što bi trebalo. Ovog puta su se očekivanja ispunila – rekao je Montela.

Dušan Vlahović ima tek 19 godina i u Firencu je došao leta 2018. iz Partizana za 1.950.000 evra. Protiv Intera je dobio šansu od 59. minuta, a ove seuone je odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je šest golova i upisao jednu asistenciju.

Maxbetsport/Teleks.info

Komentari