(VIDEO) SITI SE POJEDE OD MUKE! SANČA PRODALI ZA 8 MILIONA, A SADA ĆE MORATI DA GA PALTE 100! Šta ti je loša poslovna odluka...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SITI SE POJEDE OD MUKE! SANČA PRODALI ZA 8 MILIONA, A SADA ĆE MORATI DA GA PALTE 100! Šta ti je loša poslovna odluka...

Kakva bruka velikana! Prodao brutalnog napadača za 'siću', a sad ga svim silama pokušava vratiti... Ali za 100 i više milijuna eura!

Džejdon Sančo otišao je 2017. iz Sitija u Dortmund za osam miliona evra, tamo je postao jedan od ponajbolji mladi igrača Evrope i sada ga siti želi vratiti u Mančister, ali! Cena je 100 miliona!

Šta ti je loša poslovna odluka... Mančester Siti je pre dve godine prodao Sanča dortmundskoj Borussiji za siću. Dve sezone kasnije, Građani ga pokušavaju vratiti na sve moguće načine, a svoju pogrešnu procenu sad će platiti više od 100 miliona!

Naime, tolika je cijena dragulja dortmundskog sastava koji svojim partijama oduševljava i na početku nove sezone. Odmah u prvoj utakmici je u razbijanju Augsburga (5:1) postigao pogodak i upisao asistenciju.

Mladi engleski reprezentativac ugovor s Borusijom ima do leta 2022. godine, ali su Nemci svjesni da će ga jako teško zadržati i da iduće leto gotovo pa sigurno odlazi pa su već počeli lagano tražiti zamjenu. No taj će odlazak dobrano i naplatiti. Na ruku im svakako ide i činjenica da se velikani bore oko Sanča pa bi moglo doći do licitacije.

A Siti kojeg smo spomenuli kao moguću novu (staru) destinaciju sjajnog napadača, čak i ne vodi u toj trci! Gradski rival Mančister Junajted spreman je navodno žestoko odrešiti kesu i dovesti ga na Old Trafford.

Menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru odlično bi se uklopio u filozofiju igre, a Norvežanin se isprofilirao kao trener koji forsira mlade igrače. Prosek godina ekipe koju gura na početku sezone je 24, Sančo bi sa svojih 20 (toliko će imati iduće leto kad bi se trebao dogoditi transfer) još malo popravio tu brojku.

Dobro je za Siti što je dogovorio s Borusijom da ima pravo prvokupa. Pa ako, primera radi, Junajted izvadi 110 milional, oni imaju mogućnost parirati i kupiti Sanča.

Koji god iznos bio, a ispod 100 neće ići, bili bi to rekordni klupski transferi i za Junajted i za Siti!

100posto/Teleks.info

Komentari