(VIDEO) TREBAO JE BITI BOLJI I OD MESIJA I RONALDA, ALI ON SE NIKAD NEĆE DOZVATI PAMET! Šokantan snimak sa plaže u Brazilu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) TREBAO JE BITI BOLJI I OD MESIJA I RONALDA, ALI ON SE NIKAD NEĆE DOZVATI PAMET! Šokantan snimak sa plaže u Brazilu!

Nejmar je jedan od najboljih na svetu, a sigurno da bi mogao biti još bolji da je malo ozbiljniji van terena. 27-godišnji Brazilac, kao i većina njegovih sunarodnika, itekako se voli opustiti kada nije na terenu, a još jednom nam je to dokazao.

Tako je Nej snimljen u Bara Grandeu kako doslovno tetura u vidno opijenom stanju. Jedva je stajao na nogama, a primetno je i kako ima nekoliko kilograma viška pa je pravo pitanje kako će se uopšte vratiti u formu pre zimske prozivke u PSŽ-u.

PSŽ već u nedelju igra utakmicu Kupa protiv niželigaša Linas-Montlheryja, a teško da će trener Tuhel računati na njega nakon ovakvih prizora iz Brazila.

Inače, bivši napadač Barselone je u ovoj polusezoni za klub odigrao samo 12 utakmica, a zabio je devet golova i ostvario šest asistencija.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari