(VIDEO) JOVIĆEVA MAJSTORIJA NEDOVOLJNA, Čelzi ima za čim da žali: Odluka o finalisti LE pada na Stanford Bridžu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) JOVIĆEVA MAJSTORIJA NEDOVOLJNA, Čelzi ima za čim da žali: Odluka o finalisti LE pada na Stanford Bridžu!

Ajntraht u Frankfurtu odoleo Čelziju u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope, u London putije sa rezultatom 1:1.

Za Ajntraht su igrala trojica srpskih reprezentativaca – Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović I odigrali su dobar meč.

Ajntraht je poveo golom Luke Jovića u 23. Minutu, kada je srpski “Falkao” majstorski sporoveo loptu u mrežu posle centaršuta Kostića: Bio je trzaj glave kakav se retko viđa na radost prepunog stadiona u Frankfurrtu.

Golman Čelzija Kepa učinio je sve da spreči pogodak, ali nije bilo odbrane od Jovićeve majstorije.

Posle gola ekipe iz Nemačke, Čelzi preuzima sve konce u igri, Pritiskali su Ajntraht I to im se isplatilo u 45. Minutu kada su izjednačili.

Gol je postigao Pedro Rodrigez na asistenciju Loftus-Čika, rezantnim udarcem sa 13-14 metara.

Prvi deo drugog poluvremene ponovo je pripao ekipi iz Londona, koja je naprosto opsedala odbranu Frankfurta, ali gola nje bilo. Ređale su se akcije Azara, Vilijana, Palmijerija i drugova. Gol je visio u vazduhu, a srce domaćim navijačima stalo je kada je David Luiz iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Frankfurt se oslobodio pritiska petnaestak minuta pre kraja meča. Nemačka ekipa je u nekoliko navrata ozbiljno zapretila golu Čelzija, ali promene rezultata nije bilo.

Na kraju 1:1 je realan rezultat, koji I jednim I drugim daje nadu za prolazak u finale pred revanš za sedam dana u Londonu.

Komentari