KLOP: JA SAM SERIJSKI UBICA ZA RAZLIKU OD GVARDIOLE! Pep uvek izgleda savršeno - savršeno telo, savršene odevne komibnacije…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP: JA SAM SERIJSKI UBICA ZA RAZLIKU OD GVARDIOLE! Pep uvek izgleda savršeno - savršeno telo, savršene odevne komibnacije…

Jirgen Klop baš je dobro raspoložen posle osvajanja FIFA nagrade za najboljeg trenera. Toliko je raspoložen da je engleskim medijima dao jedan veoma duhovit intervju, u kome je govorio o raznim temama, pa i o najvećem rivalu Pepu Gvardioli.

U jednom trenutku Nemca su upitali šta misli o Špancu na čelu Mančester sitija, a on je dao neobičan odgovor. Rekao je da je Pep, ni manje ni više, nego savršen.

- Izgleda mnogo bolje od mene kada se dere. Pep uvek izgleda savršeno - savršeno telo, savršene odevne komibnacije, ma sve je kod njega savršeno - počeo je Klop koji se potom nadovezao o svom izgledu kada viče na igrače.

- Kad se ja derem, izgledam kao serijski ubica. Jednostavno mi je takvo lice. I bebe gledam sa tim licem, ali one onda počnu da arlauču - nastavio je trener Liverpula.

Upitan je bio Klop i o tome kako motiviše ekipu, a on je na to odgovorio navevši da u školama treba da se izučava serijal filmova Roki kako bi ljudi skapirali odakle njegove motivacione sposobnosti dolaze.

- Po mom mišljenju, Roki 1,2,3 i 4 treba da budu štivo u školama širom sveta. To bi trebalo da bude kao učenje abecede. Ako odgledate ove filmove i ne poželite odmah da se popnete na vrh neke planine, onda nešto nije u redu sa vama - zaključio je Klop.

Dok se njihov šef šalio sa novinarima, njegovi igrači uveliko se pripremaju za predstojeći duel sa jednim od prijatnijih iznenađenja u Premijer ligi ove sezone, Šefild junajtedom. Klopovi izabranici trenutno se nalaze na prvom mestu, pobedili su na svih šest mečeva ove sezone i deluje kao da bi oni mogli konačno da vrate titulu u Liverpul prvi put posle 1989.

Blic.rs

Komentari