KUTINJO I RAKITIĆ NAJURENI IZ BARSE, ONI SU KRIVI ZA ŠAMARČINU IZ LIVERPULA: Neizvesna sudbina i Valverdea!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KUTINJO I RAKITIĆ NAJURENI IZ BARSE, ONI SU KRIVI ZA ŠAMARČINU IZ LIVERPULA: Neizvesna sudbina i Valverdea!

Barselona priprema čistku u timu polse šamarčine uod Liverpula. Španski mediji tvrde da je otkaz vež spreman za Filipe Kutinja i Ivana Rakitića, koji su po ocenama bili ubedljivo najloših na Enfildu.

Barsa će žrtvovati ogroman novac da se reši Kutinja, koga je iz Liverpula dovela za 120 miliona evra. On je najskuplji je igrač u istoriji Barselone, ali strpljenje Barse je isteklo.

– Kutinjo je došao za 120 miliona, uz dodatnih 40 miliona kroz bonuse. Barselona je na ime bonusa već platila 15 miliona i ne želi više – otkriva Marka.

S druge strane, Ivan Rakitić je za prikazano na Enfildu u španskim novinama ocenjen nulom. Ipak, Hrvat neće imati problema da nađe novi klub jer se za njega već interesuje Inter.

Pored Kutina I Rakitića, Barsa će se zahvaliti na saradnji I Kevinu Prinsu Boatengu i Džejsonu Murilju koji su bili na pozajmicama. Dres katalonskog giganta više neće nositi ni Tomas Vermalen.

Neizvesna je I sudbina trenera Ernesta Valverdea koji kako vreme odmiče pokazuje da ipak nije kalibar za Barseloninu klupu. Ipak, budućnost nekadašnjeg šefa struke Atletika iz Bilbaoa, Valensije, Olimpijakosa, Viljareala i Espanjola još nije definitivno rešena.


Komentari