UH, ZVEZDA SADA MOŽE DA PREZIMI U EVROPI, ČAK I U OSMINU FINALA LŠ! Računica je jasna i što je najvažnije realna!

    foto: fotoilustracija
    Podeli
  • UH, ZVEZDA SADA MOŽE DA PREZIMI U EVROPI, ČAK I U OSMINU FINALA LŠ! Računica je jasna i što je najvažnije realna!

Odigrano drugo kolo Lige šampiona u grupi "L", ali je Crvena zvezda pobedom nad Olimpijakosom napravila džinovski korak ka tome da i proleće dočeka na evropskoj sceni.

Sa epskim "prvencem" u eliti ove sezone, timu sa Marakane na ruku je išao i rezultat iz Londona. Bavarci su zgromili Pevce i ostavili Milojevićevom timu realne šanse da razmišlja o nastavku takmičenja, u najmanju ruku o Ligi Evrope.

Jer ubedljiv poraz prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona "zakucao" je na začelje sa najgorom gol-razlikom, pa bi u tom slučaju Zvezdi za ostanak na evropskoj sceni u naredna četiri meča trebalo isto toliko bodova.

Naravno, navijači kluba iz Ljutice Bogdana nadaju se onom drugom scenariju po kome bi Crvena zvezda pobedom u jednom od naredna dva meča protiv Totenhema, što po formi prošlogodišnjeg finaliste nije nemoguća misija, stekla ogromne šanse za drugu fazu u aktuelnom takmičenju.

Sa još jednom "trojkom" (protiv Bajerna kod kuće ili u Pireju), crveno-beli bi otvorili vrata osmine finala Lige šampiona.

SD

Komentari