(VIDEO) SARI O DIBALI: POMISLIO SAM KOJI KUR** ŠUTIRAŠ ODATLE! Koji sekund kasnija La Hoja je dao GOL O KOM ĆE SE PRIČATI DECENIJAMA!

    Podeli
  • (VIDEO) SARI O DIBALI: POMISLIO SAM KOJI KUR** ŠUTIRAŠ ODATLE! Koji sekund kasnija La Hoja je dao GOL O KOM ĆE SE PRIČATI DECENIJAMA!

Trener Stare dame Maursio Sari priznao je da mu nije bilo jasno šta Dibala pokušava u meču Juventusa i Atletiko Madrida. Rekao je da nije očekivao da će njegov napadač šutirati iz nemoguće pozicije.

Sjajni Argentinac je pogodio iz slobodnog udarca iz mrtvog ugla u sudijskoj nadoknadi u prvom poluvremenu, a

- Dibala je postigao gol koji niko nije očekivao. Prva stvar koju trener može reći u toj situaciji je 'koji kur** šutiraš iz te pozicije', a to sam i ja pomislio na trenutak. Ipak, on je napravio nešto neverovatno i publika je to nagradila. Odigrao je odlično i postigao je sjajan gol - rekao je Sari.

Fudbaleri Juventusa u utorak su savladali Atletiko Madrid sa yt1:0, u utakmici 5. kola Lige šampiona u okviru grupe D, a strelac odluke bio je Paulo Dibala.

Juventus je nakon pet odigranih kola obezbedio prvo mesto u grupi D sa 13 osvojenih bodova, dok će se za drugu poziciju boriti Atletiko Madrid i Bajer Leverkuzen, dok je Lokomotiva iz Moskve bez šansi za dalji plasman.

Index.hr

Komentari