BEN BESAN NA ZVEZDU JER GA NIJE REGISTROVALA ZA LIGU ŠAMPIONA! Protiv Voždovca pokazao da su crveno-beli pogrešili!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEN BESAN NA ZVEZDU JER GA NIJE REGISTROVALA ZA LIGU ŠAMPIONA! Protiv Voždovca pokazao da su crveno-beli pogrešili!

El Fardu Ben besan je na Crvenu Zvezdu I to ne krije, već je svoju ljutnju podelio na Instagramu. Fudbalera sa Komorskih ostrva povredilo je to što nje registroivan za Ligu šampiona!

Podsetimo, Ben je početkom meseca navodno za 2.000.000 evra prešao u klub iz Katara, ali se brzo vratio bez ugovora.

Ben nije igrao derbi protiv Partizana, ali je na teren istrčao u meču protiv Voždovca i bio jedan od najboljih u timu Vladana Milojevića. Postigao je drugi gol u pobedi na krovu od 3:1.

– Svet fudbala je okrutan, razumem zašto neki igrači odustanu kada imaju ogroman talenat, morate biti mentalni gladijator. Srećan sam što sam se vratio takmičenju, iako sam još uvek besan što nisam registrovan za Ligu šampiona. Danas sam pokazao da sam im i dalje potreban i da sam deo istorije ovog kluba koji me je poštovao. Hvala vam “delije” na neprestanom ohrabrenju uprkos porazu u derbijima, vi ste najbolji navijači na svetu. Takođe, hvala i treneru koji je uvek verovao u mene – napisao je Ben i izazvao lavine komentara na ovoj društvenoj mreži.

Posle meča protiv “zmajeva” Vladan Milojević je pohvalio Bena.

– On je bitan šraf za nas, ali mi je veoma drago što je pored svega pokazao da je pravi čovek i igrač. Ben je dosta toga dao Crvenoj zvezdi i mislim da će dati još dosta toga – istakao je Milojević koji je doveo napadača sa Komorskih Ostrva u januaru 2017. godine iz Olimpijakosa.

Teleks.info/Mediji

Komentari