NE, BEN NE SME BITI POVREĐEN, SA KIM ĆE DEKI NA TIRANU AKO NJEGA NEMA?! Delije strepe, hoće li se najbolji strelac Zvezde oporaviti!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • NE, BEN NE SME BITI POVREĐEN, SA KIM ĆE DEKI NA TIRANU AKO NJEGA NEMA?! Delije strepe, hoće li se najbolji strelac Zvezde oporaviti!

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca doneo je pobedu aktuelnom srpskom šampionu na gostovanju Proleteru u Novom Sadu, ali je potom zamenjen od strane trenera Dejana Stankovića zbog povrede.

Napadač sa Komora ima problem sa nategnućem lože, ali srećom ne radi se o ozbiljnijem problemu. Moraće da miruje dan, ili dva, ali se očekuje da bude u startnoj postavi u utorak u prestonici Albanije na meču prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Koliko je Ben važan za crveno-bele pokazuje i učinak. On je na prvih šest mečeva u sezoni postigao čak šest golova, a efikasan je praktično od kako je stigao u Ljutice Bogdana iz Olimpijakosa.

Dobra vest za Stankovića je da je potpuno zdrav i vezista Seku Sanogo, a Zvezda je trijumfom na "Karađorđu" potvrdila maksimalan učinak u prvih pet superligaških kola.

SD

Komentari