DA LI JE REALNO, SIMEONE NOVI TRENER PARTIZANA?! Pregovori u toku, crno-beli nadomak velikog imena!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • DA LI JE REALNO, SIMEONE NOVI TRENER PARTIZANA?! Pregovori u toku, crno-beli nadomak velikog imena!

Aleksandar Stanojević je odlučio da se povuče posle skoro dve godine, jer nije uspeo da zaustavi Zvezdino osvajanje dve "duple krune", pa čelnici kluba sada užurbano traže novog šefa struke.

Sportski direktor Ivica Iliev je nedavno izjavio da crno-beli imaju spisak od pet imena sa kojima se ili će tek početi da se pregovara.

Jedno od njih je, prenosi "MozzartSport", italijanski stručnjak Marko Simone, koji je ponuđen klubu od strane jedne menadžerske agencije.

U pitanju je bivši fudbaler Milana, Pari Sen Žermena, Monaka i Nice, a trenersku karijeru je i počeo na klupi "kneževa".

U igračkoj karijeri osvojio je četiri Skudeta, dva puta bio prvak Evrope sa Milanom, a kasnije podigao trofej Kupa i Liga kupa Francuske sa PSŽ-om, kao i prvaka te države sa Monakom.

No, kasnije je kao trener imao znatno slabiju karijeru i bio na klupi Lozana, Tursa, Lavala, tunižanskog Afrikaina, tajlandskog Račaburija, marokanskog Mohamedija i francuskog Šateroa gde je imao poslednji angažman 2021. godine.

Navodno bi Simone trebalo da dođe na pregovore u Beograd, pa da se proceni da li je on pravo rešenje za klub iz Humske, koji punih pet godina čeka na titulu, a već tri sezone je bez ijednog osvojenog trofeja.

Mozzartsport

Komentari