DELIJE BROJE, KATAIA DO POTPISA DELE SATI... Veliko pojačanje za Zvezdu, Stanković će sad imati realne šanse za NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA!

    Podeli
  • DELIJE BROJE, KATAIA DO POTPISA DELE SATI... Veliko pojačanje za Zvezdu, Stanković će sad imati realne šanse za NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA!

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Katai trebalo bi da do kraja nedelje potpiše za Crvenu zvezdu i postane najveće pojačanje tima za novi pohod ka grupnoj fazi Lige šampiona.

Katai je postigao dogovor sa crveno-belima i vratiće se u klub gde je pružao najbolje partije u karijeri i osvojio titulu u sezoni 2015/2016, prenosi "Sportski žurnal".

Navodi se da je Katai odlučio da se vrati u Zvezdu pošto su Kina i Saudijska Arabija trenutno blokirane zbog korona virusa, a očekuje se potpis ugovora na dve godine.

Ljubimac navijača crveno-belih trebalo bi da nosi dres sa brojem 10.

Katai je nedavno dobio otkaz u LA Galaksiju na Instagramu tokom demonstracija zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

U dresu Zvezde igrao je najbolji fudbal u karijeri i na 68 utakmica zabeležio je 31 gol i 15 asistencija, i pomogao klubu da osvoji titulu u sezoni 2015/16 kod Miodraga Božovića.


Komentari