ŠOK, ZVEZDA PRODAJE KATAIJA, NAJBOLJI IGRAČ NE METI ARAPA I KLUBOVA IZ AZIJE! Za njih pare nisu problem...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ŠOK, ZVEZDA PRODAJE KATAIJA, NAJBOLJI IGRAČ NE METI ARAPA I KLUBOVA IZ AZIJE! Za njih pare nisu problem...

Navijači Crvene zvezde čekaju dolazak Aleksandra Prijovića i Aleksandra Dragovića, ali bi jedan ljubimca "Delija" mogao ovog leta da na pusti redove šampoiona Srbije

Aleksandar Katai će tokom juna ući će u poslednju godinu ugovora sa Crvenom zvezdom, pa bi ovog leta mogao da završi drugu musiju u Ljutice Bogdana., piše Žurnal.

Ugovor između Crvene zvezde i najboljeg u ekipi važi do leta 2022. godine, ali ukoliko se pojavi ponuda za igrača iz Azije koja se ne odbija, o čemu se sve glasnije priča, ljudi iz kluba neće biti u situaciji da stopiraju posao. Katai je u dva mandata toliko zadužio klub da je sasvim logično da se postupa po njegovoj volji.

Naravno, aktuelna je i opcija da Katai sve planove veže za Crvenu zvezdu i da krajem leta, po završetku kvalifikacija, potpiše novi ugovor po boljim finansijskim uslovima.

Mančester Siti je praktično obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Eventualni plasman u Ligu šampiona otvorio bi rukovodstvu prostor da uđe u takve finansijske aranžmane. Ipak, realnije je da se ovog leta preseli u Emirate ili Saudijsku Arabiju.

SD

Komentari