(FOTO) SAVO JASAN, ON MORA DA DOĐE PRE POČETKA PRVENSTVA! Milošević našao igrača koji će mu deneti šampionsku titulu! PREGOVORI U TOKU!

    foto: Fotoilustracija/FK Partizan
    Podeli
  • (FOTO) SAVO JASAN, ON MORA DA DOĐE PRE POČETKA PRVENSTVA! Milošević našao igrača koji će mu deneti šampionsku titulu! PREGOVORI U TOKU!

Sve je spremno u Humskoj za početak nove sezone u Linglong Superligi Srbije, Partizan je u generalnoj probi bio ubedljiv protiv Proletera, ali to ne znači da je prelazni rok, kada su crno-beli u pitanju, završen.

Iako je prvobitno bilo planirano jačanje konkurencije u vezom redu tek ako klub napusti Aleksandar Šćekić, Savo Milošević je promenio plan i sada po svaku cenu želi jednog od boljih igrača na superligaškim terenima.

Prema navodima Mozzartsporta, Partizan je veoma zainteresovan za kapitena Čukaričkog, Marka Docića, kontaktiran je i prvi čovek „brđana" Dragan Obradović i toom narednih dana trebalo bi da krene i konkretnija akcija za realizaciju ovog transfera.

Svakako da crno-belima neće biti lako da posao privedu kraju, s obzirom da je Docić pod ugovorom sa Čukaričkim, ali s obzirom na to koliko Milošević ceni njegove kvalitete sigurno je da će klub iz Humske učiniti sve da Docić što pre stigne u Partizan.

U Humskoj smatraju da bi se Docić brzo uklopio u igru Partizana, da period adaptacije ne bi bio potreban i da bi upravo Docić trebalo da bude karika koja nedostaje u borbi za šampionsku titulu.

SD

Komentari