(FOTO) SRBIJO, NEKA TI JE BOG U POMOĆI! UEFA SMISLILA SKANDALOZNO REŠENJE ZA LIGU NACIJA I KORONU! Svet ne veruje da je ovo moguće!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • (FOTO) SRBIJO, NEKA TI JE BOG U POMOĆI! UEFA SMISLILA SKANDALOZNO REŠENJE ZA LIGU NACIJA I KORONU! Svet ne veruje da je ovo moguće!

Evropske reprezentacije okupile su se i održale prve treninge pre početka drugog ciklusa Lige nacija, a da sve ipak ne protekne u najboljem redu pobrinula se ni manje ni više UEFA onim što je servirala svima. Evropska kuća fudbala pronašla je rešenje (ili bar tako misli) ukoliko utakmice Lige nacija ne bugu mogle da budu odigrane zbog virusa.

- Ukoliko utakmica ne bude mogla da bude odigrana zbog COVID-19 zaraze, a bude nemoguće utvrditi ko je za to direktno odgovoran, ishod meča biće određen izvlačenjem kuglica. Večina članica UEFA uspela je da izdejstvuje od nadležnih vlasti izuzeće iz standardnih procedura prilikom odlaska i povratka sa putovanja, kao i za igrače koji se vraćaju u klubove sa utakmica reprezentacija - navodi se u saopštenju UEFA objavljenom danas. - Međutim, ukoliko pozitivni COVID-19 testovi budu značili i da cela grupa mora u karantin, a nacionalni Savez ne bude u prilici da obezbedi tim koji će početi utakmicu, može se dogoditi da UEFA zbog zahtevnog kalendara ne bude u mogućnosti da pronađe novi termin.

Ako dođe do situacija u kojim ne bude moguće da se utvrdi ko je odgovoran za eventualno neodigravanje utakmice, one se neće registrovati službenim rezultatom, već će njihov ishod biti određen žrebom. To znači da će postojati tri loptice sa rezultatima 1:0, 0:0, 0:1 koje će se naći u posudi i izvlačiti, pa ko bude imao sreće.

SD

Komentari