HITNO! FUDBAL U SRBIJI SE NASTAVLJA 18. MAJA, KLUBOVI POČINJU SA TRENINGOM VEĆ 4. MAJA! Znači li ovo da je korona pobeđena!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • HITNO! FUDBAL U SRBIJI SE NASTAVLJA 18. MAJA, KLUBOVI POČINJU SA TRENINGOM VEĆ 4. MAJA! Znači li ovo da je korona pobeđena!

Arena Sport, pozivajući se na izvore bliske klubovima sa obe strane Topčiderskog brda, javlja da će se sezona nastaviti 18. maja!

Kako javlja ova televizija, koja inače prenosi mečeve Superlige Srbije, crveno i crno-beli bi trebalo da počnu sa treninzima 4. maja.

Tu su i izjave pomoćnih trenera "večitih" Milana Đuričića Đumija i Nebojše Miloševića. Đuričić kaže da je u Partizanu akcenat na vežbama snage, i da to donekle olakšava održavanje forme prvotimaca crno-belih. Takođe, kaže on, fudbal je trenutno u situaciji u kojoj nikada nije bio, pa ne postoji jasan plan i program rada u ovakvim prilikama.

Nebojša Milošević, se nada da pauza neće da ostavi mnogo traga na tim Crvene zvezde. Milošević je usput pohvalio profesionalizam i samodisciplinu igrača tokom pauze.

Maxbetsport/Mediji

Komentari