JOVANČIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Crveno beli do leta 2021. godine!

Vezni fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić potpisao je novi ugovor do leta 2021. godine, objavio je šampion Srbije.

    Podeli
  • JOVANČIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Crveno beli do leta 2021. godine!

Jovančić je nagrađen za odlične partije ove sezone, a imaće opciju i da se saradnja produži za još godinu dana.

"Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji", rekao je Jovančić.

On se tako pridružio saigračima Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću, Milanu Rodiću i Marku Marinu, koji su nedavno takođe produžili ugovore.

Fudbaleri šampiona Srbije ulaze u samu završnicu sezone na oba fronta, u Superligi i Kupu Srbije.

- Sledi nam prvo gostovanje Čukaričkom, jako teška utakmica nas čeka u subotu, oni se bore za Evropu, a mi se pripremamo kao i za sve prethodne duele. Idemo na pobedu i probaćemo da nastavimo odličan niz u prvenstvu. Što se tiče Kupa, dobar deo posla uradili smo kod kuće protiv Mladosti, ali ne smemo da se opustimo pred revanš u Lučanima i sigurno ćemo mu prići maksimalno oprezno, i nadam se da ćemo se plasirati u finale.

Jovančić je posle važnog parafa imao i poruku za sve Zvezdine navijače.

- Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci koju nam pružaju, nadam se da će nastaviti da nas bodre još jače, a mi ćemo se truditi da im se odužimo na najbolji način - zaključio je Jovančić.

FK Crvena Zvezda

Komentari