ZVEZDO, PA KO ĆE TI IGRATI?! DEGENEK, JOVANČIĆ, PAVKOV, BOAĆI, RODIĆ NA IZLAZIM VRATIMA: Popunjavanje budžeta moglo bi skupo košta crveno-bele!

    Podeli
  • ZVEZDO, PA KO ĆE TI IGRATI?! DEGENEK, JOVANČIĆ, PAVKOV, BOAĆI, RODIĆ NA IZLAZIM VRATIMA: Popunjavanje budžeta moglo bi skupo košta crveno-bele!

Uveliko se u Crvenoj zvezdi bave popunjavanjem budžeta, a veliki deo novca zavisi od prodaje igrača.

Prvi na izlaznim vratima je Mateo Garsija, koji pored dogovora crveno-belih sa Rasingom još želi da sačeka ponudu Arisa. Odluka treba da padne uskoro, a jasno je da Argentinac napušta klub posle samo godinu dana provedenih na Marakani.

Na spisku kluba za prodaju, kako saznaje MaxBet sport su jos petorica igrača i sa zaintresovanim klubovima vode se pregovori. Razgovara se o prodaji Dušana Jovančića, Milana Pavkova, Milana Rodića, Ričmonda Boaćija i Miloša Degeneka.

Reprezentativac Australije je zimus bio korak do Kine i Emirata, a trenutno je jedan klub iz Evrope u igri. Naravno, uvek neko može da ode u slučaju ekstra ponude, a radi se na prodaji mladog Njegoša Petrovića, dok Zeljko Gavrić i Veljko Nikolić ostaju. Oni su potrebni klubu zbog bonusa igrača koji je uveo FS Srbije. Dva igrača mlađa od 21 godine moraju da budu na terenu, a dva na klupi za rezerve.

Espresso.rs

Komentari