LIGA SA 20 KLUBOVA JE CIRKUS! Koliko ekipa ispada? Šest? Osam? Na polusezoni će mnogi znati da su ispali, onda će nameštati drugi deo prvenstva?!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • LIGA SA 20 KLUBOVA JE CIRKUS! Koliko ekipa ispada? Šest? Osam? Na polusezoni će mnogi znati da su ispali, onda će nameštati drugi deo prvenstva?!

Proširenje Superlige na 20 klubova izaziva polemike. Ovo je bila tema 277. emisije serijala “Dođite na stadion”. Na meti su Fudbalski savez Srbije i predsednik Slaviša Kokeza.

– Što UEFA dozvoljava da se u srpskom fudbalu dešava ono što ne postoji u ostalim državama.S vuda je opcija ili da se završi sezona, ili da se igra do kraja. Nama je dozvoljeno da radimo šta hoćemo. Zoran Laković je neskriveno stavljen u funkciju organizovanog haosa u srpskom fudbalu koji on u UEFA legalizuje. Neko igra ova četiri kola ni za šta. Nema ispadanja. Zvezda će ceremonijalno da proslavi tiulu na prvoj utakmici i posle toga -ništa – poručio je autor emisije Željko Pantić.

Još malo o sledećem prvenstvu:

– Kakvo će prvenstvo da bude sledeće sezone kad ispada koliko klubova? Šest? Osam? Na polusezoni će neki timovi da znaju da su ispali. Onda će da namešta da drugu polusezonu igra sa pionirima, petlićima. Ovde ostaje da Slaviša Kokeza uvede konjički klub u Superligu, da Zoran Laković to legalizuje i da ludnica u Srbiji bude kompletna.

Maxbetsport

Komentari