PIKSI "TRLJA RUKE", ORLOVI IGRAJU KAO NAVIJENI! Tadić po običaju kolo vodi, tu su Birmačević, Ilić, Đuričić, Vlahović...

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • PIKSI "TRLJA RUKE", ORLOVI IGRAJU KAO NAVIJENI! Tadić po običaju kolo vodi, tu su Birmačević, Ilić, Đuričić, Vlahović...

Srbija nastavlja kvalifikacije za Mundijal u Kataru, a partije pojedinih reprezentativaca sigurno raduju selektora Dragana Stojkovića.

"Orlove" narednog meseca čeka prijateljski meč sa Katarom 1. septembra u mađarskom Debrecinu, a potom i kvalifikacione za plasman na Mundijal protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar).

Najbolje ocenjeni Srbin u inostranstvu proteklog vikenda bio je kapiten Dušan Tadić.

On u ubedljivom trijumfu svog Ajaksa nad Viteseom (5:0) doduše nije bio strelac niti asistent, ali jeste prva "violina", kreirajući šanse saigračima.

Nakon njega, najveću ocenu dobio je Dejan Joveljić, koga nema na spisku selektora za predstojeću akciju, ali koji se istakao sa dva pogotka u gradskom derbiju Los Anđelesa.

U top 5 su još Veljko Birmančević, prvotimac Malmea, odnosno dvojac iz Italije – Filip Đuričić (Sasuolo) i Ivan Ilić (Verona).

B92.net

Komentari