ŠTA REĆI?! ZVEZDA POBEGLA PARTIZANU POSLE DVA KOLA! Prate je Spartak, Mladost i Proleter! Start Superilge ne obećava uzbudljivo prvenstvo!

    foto: Fotoilustracija/Pixabay.com
    Podeli
  • ŠTA REĆI?! ZVEZDA POBEGLA PARTIZANU POSLE DVA KOLA! Prate je Spartak, Mladost i Proleter! Start Superilge ne obećava uzbudljivo prvenstvo!

Takmičenje u fudbalskoj Superligi nastavljeno je utakmicama utakmicama vanrednog, drugog kola u kojem je viđeno i prvo veliko iznenađenje.

Novi Pazar je savladao Partizan u dramatičnoj utakmici sa 3:2, što je iskoristila Crvena zvezda i trijumfom nad niškim Radničkim (3:0), pobegla "večitom" rivalu.

Maksimalan učinak nakon drugog kola zadržali su još Spartak, Mladost i Proleter – Subotičani su u gostima kod Bačke pobedili 3:1, Lučanci napravili veliki preokret u finišu u Surdulici i slavili 3:2, dok su Novosađani trijumfovali nad novajlijom Zlatiborom – 2:0.

Voždovac je kolo otvorio minimalnim trijumfom u Inđiji, Javor je bio ubedljiv na svom stadionu u okršaju sa Napretkom (3:0), dok je TSC i sa igračem manje lako izašao na kraj sa Radom na Banjici i trijumfovao 3:1.

Kolo su remijem 2:2, u još jednom derbiju, zatvorili Vojvodina i Čukarički.

Mediji/Teleks.info

Komentari