MOŽE LI PARTIZAN DA ODBIJE 15 MILIONA! FILIPA STEVANOVIĆA JURI POLA EVROPE, ZA CENU NE PITAJU! Crno-beli mogu da napune kasu, ali…

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • MOŽE LI PARTIZAN DA ODBIJE 15 MILIONA! FILIPA STEVANOVIĆA JURI POLA EVROPE, ZA CENU NE PITAJU! Crno-beli mogu da napune kasu, ali…

Među igračima Partizana, koji su se još tokom zimskog prelaznog roka pominjali kao magnet za najbogatije evropske klubove, nalazio se i vunderkind kluba iz Humske Filip Stevanović.

Biser crno-belih našao se u januaru na meti francuske Nice, koja je bila spremna da za Partizanovog bisera plati 15.000.000 evra (12 miliona, plus 3.000.000 kroz bonuse), međutim, tada se završilo na tome.

U međuvremenu, engleski mediji prenose da Filipa Stevanovića želi gotovo pola Evrope. Giganti poput Liverpula, Mančester Sitija, Mančester junajteda i Čelsija čine skup premijerligaša zainteresovanih za krilnog napadača osvajača Kupa Srbije.

Tu se spisak, po Englezima, ne završava, pošto bi Filipa u svojim redovima rado videli i: šampion Bundeslige Bajern, Borusija iz Dortmunda, Lajpcig, zatim italijanski prvak Juventus, Inter, Atalanta, madridski rivali Real i Atletiko, francuski Monako i portugalska Benfika!

Podsetimo, prošle zime je bila aktuelna priča da je Filip Stevanović prodat izvesnom investicionom fondu za 21.000.000 evropskih novčanica, što su crno-beli ekspresno demantovali. Nema sumnje, ipak, da bi posle Strahinje Pavlovića i krilni napadač mogao značajno da popuni budžet Partizana u narednom prelaznom roku.

SD

Komentari