MUKE PARTIZANA PROTIV RADNIČKOG PREKINUO IVANOVIĆ SA BELE TAČKE! Crno-beli se vratili na drugo mesto Superlige, sa 11 bodova manje od Zvezde!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • MUKE PARTIZANA PROTIV RADNIČKOG PREKINUO IVANOVIĆ SA BELE TAČKE! Crno-beli se vratili na drugo mesto Superlige, sa 11 bodova manje od Zvezde!

Fudbaleri Partizana vratili su se na drugo mesto na tabeli Superlige, pošto su u utakmici 25. kola Linglong Superlige na svom terenu savladali ekipu Radničkog sa 1:0. Jedini gol na meču postigao Đorđe Ivanović sa bele tačke u 84. minutu utakmice.

Posle remija sa Crvenom zvezdom, Partizan je do pobede nad Radničkim došao teškom mukom - golom Đorđa Ivanovića sa bele tačke u finišu meča u Humskoj.

Crno-beli su bili bolji rival protiv Nišlija, ali izabranici Sva Miloševića nisu uspeli da stvore iole ozbiljnu priliku pred golom Ristića.

Radnički je odigrao dobar meč, naročito kada je defanziva u pitanju, ali je jedan neoprezan start rešio pitanje pobednika.

Todorovski je u 84. minutu nagazio Uroševića u svom kaznenom prostoru, a sudija Simović pokzao na belu tačku. Ivanović je bio precizan za nova tri boda za crno-bele.

Partizan se novim trijumfom vratio na drugo mesto na tabeli Superlige, sa 11 bodova manje u odnosu na Crvenu zvezdu i samo jednim više od Vojvodine na trećem mestu.

Superliga 25. kolo:

Petak:

Čukarički - Spartak 4:1

Subota:

Napredak - Proleter 0:0

Rad - TSC 3:4

Radnik - Javor 2:0

Vojvodina - Mladost 2:1

Partizan - Radnički 1:0

RTS

Komentari