PARTIZAN JE HTEO DA GA SE REŠI, TRAŽIO MU DA DOKAŽE ZAVREĐUJE CRNO-BELI DRES, a sada slavi jer je produžio ugovor još godinu dana!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN JE HTEO DA GA SE REŠI, TRAŽIO MU DA DOKAŽE ZAVREĐUJE CRNO-BELI DRES, a sada slavi jer je produžio ugovor još godinu dana!

Fudbalski klub Partizan produžio je ugovor sa iskusnim štoperom Bojanom Ostojićem, koji će u Humskoj ostati do leta 2021. godine.

Ostojić je u Partizan stigao 2016. godine, a za vreme provedeno među crno-belima osvojio je jednu titulu i tri trofeja u Kupu Srbije.

"Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. I ako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi", rekao je Ostojić posle potpisivanja novog ugovora.

Ostojić je bio strelac za Partizan u pobedi nad Crvenom zvezdom od 1:0 u finalu Kupa Srbije 2019. godine.

"Želim da se pre svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i gospodinu Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres. Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci", rekao je Ostojić.


Komentari